Signnieuws

Mimaki brengt de nieuwe JV33 Series inkjet printers op de markt. De JV33 Series is uitgerust met een nieuw ontwikkelde high-speed piëzo inktkop, waardoor printen in een resolutie tot 1440 dpi en een maximale snelheid tot 17,5 vierkante meter per uur (540×720 dpi) mogelijk is.

De kop bevat 180 nozzles x 8 lijnen in een vier- of zeskleuren printmodus, met of zonder wit. Volgens Mimaki betekent dit een verhoogde snelheid van 30 procent in vergelijking met de JV3 Series. Afhankelijk van de mediadikte is de kop aan te passen in hoogte tussen de 2 en 3 mm voor solventmodellen en tussen de 4 en 5 mm voor dye sublimatie transferpapier voor waterbasissystemen.

De JV33 Series maakt gebruik van Mimaki's UISS (Uninterrupted Ink Supply System). In de vierkleuren modus gebruikt het systeem twee cartridges per kleur, waardoor ononderbroken en zonder toezicht van een operator geprint kan worden. Zodra een cartridge leeg is, gaat er automatisch inkt vanuit een andere cartridge van dezelfde kleur richting het systeem. Voor diverse toepassingen, zoals printen op transparante media, kan Mimaki's ‘White Ink Overlay print' worden ingezet. Gelijktijdig wit en fullcolour printen resulteert in heldere, levendige, hoge kwaliteit afdrukken, aldus de fabrikant. JV33 is verkrijgbaar in twee formaten. De JV33-160 heeft een maximale printbreedte van 1610 mm en de JV33-130 een maximum van 1361 mm.

Relevante link: www.mimakieurope.com

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.