Signnieuws

Tijdens Viscom in Düsseldorf laat Mimaki zijn oplossingen zien voor de sign- en displaymarkt, grootformaat, textiel- en industrieel printsegementen. 

Mimaki is te vinden in hal 8b op Stand J31 tijdens de Viscom vakbeurs die van 4 t/m 6 november plaatsvindt.

“Viscom is een uitgelezen mogelijkheid om ons almaar groeiende productaanbod te demonstreren”, zegt Mike Horsten, General Manager Marketing EMEA bij Mimaki Europe. “Wij willen bedrijven adviseren in het verbeteren van hun service en het kunnen aanbieden van een steeds breder aanbod van applicaties die winstmogelijkheden en nieuwe inkomsten bevorderen.  Onze focus ligt dan ook op nieuwe en geupdate prdocuten die onze klnaten nog meer mogelijkheden bieden dan ooit. Uiteraard demonstreren we ook onze bestaande systemen en laten we bezoekers zien hoe deze machines andere bedrijven hebben geholpen bij het verwerven van nieuwe markten.”

Sign & display

Naast printers en snijmachines kunnen beursbezoekers kennismaken met de complete range solventgebaseerde en UV-inkt systemen voor signs en displays op diverse media. Printsystemen die onder andere worden getoond, zijn de CJV-150, CJV-300, JV300 en JV400 SUV.

UJF-7151plus.
UJF-7151plus.

Industrieel

Voor de industriële sector wil Mimaki laten zien waarom een UV-printer de beste investering is. De Kebab optie stelt de UJF-6042 printer in staat 360 graden te printen op cilindrische objecten, met metallic effecten en andere speciale afwerkingen.
Ook de JFX200 UV-LED is te zien en de JFX5000. Maar ook de UJV500-160UV-LED rolprinter met zijn UV-inkten die een prima waterbestendigheid bieden voor outdoor gebruik.

Een andere highlight is de UJF-7151 plus. Een industriele kleinformaat vlakbedprinter met een maximale printgrootte van 710 x 510 mm.

Textiel

Op het gebied van textielprinten wordt een brede range aan oplossingen getoond voor sublimatieprinten op polyester: van de instapoplossing JV150 tot de TS500-1800 en de TS300P-1800.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.