Signnieuws

MK Multipak Beheer BV uit Soest heeft Prins Reclame te Hardinxveld-Giessendam overgenomen. Prins Reclame gaat verder onder de naam PR Reclame BV. Voormalig eigenaar Jan Prins zal de functie van bedrijfsleider op zich nemen.

Door deze overname, die per 12 augustus is ingegaan, kan Multipak haar marktpositie nationaal en internationaal verder verstevigen. Ook kan het hierdoor beter de wederverkopers-markt bedienen, zo luidt de motivatie.

Productiehal
Voor april 2011 verhuist de vlaggendivisie van PR Reclame naar de nieuwe productiehal van Multipak in Soest. Door ingebruikname van deze nieuwe hal wordt Multipak Beheer marktleider op haar werkgebied, aldus directeur Marten Kamerling.

Prins Reclame
Prins Reclame begon in 1992 als een eenmanszaak is nu een bedrijf met een kleine 20 medewerkers. Er werd gestart met relatiegeschenken, nu is de productie in te delen in verschillende hoofdgroepen: vlaggen, belettering, kleding en relatiegeschenken. Er werd gewerkt onder twee merknamen: Prins Reclame en PR-Vlaggen.nl.

De beletteringdivisie van Prins Reclame blijft op het vertrouwde adres, om de regionale markt goed van dienst te kunnen zijn. Jan Prins blijft de bedrijfsleider in Hardinxveld-Giessendam. Voor klanten en leveranciers verandert er niets aan de producten en diensten van PR Reclame, stelt hij.

Multipak
MK Multipak Beheer is in Nederland bekend van business-units als MultiVlag.nl, Multitas.nl, Multimappen.nl, Bannerdiscount.nl, Multipak.nl en UwMooistefoto.nl. Internationaal wordt gewerkt met de business-unit BilligsteFahne.de en Ihrbestesfoto.de. Met de overname wordt de productiecapaciteit enorm vergroot, en kan ook de Franse en Engelse markt worden bediend, zo is de ambitie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.