Signnieuws

KVK roept innovatieve mkb-ondernemers in Nederland op om mee te doen aan de 17e KVK Innovatie Top 100. Inschrijven kan tot en met 15 juli 2022.

KVK zoekt innovatieve mkb’ers.

De innovatie moet al op de markt zijn gebracht en wordt beoordeeld op originaliteit, duurzaamheid, groeipotentie, impact voor de branche en de samenleving en omzet.

Expertpanels

In de zomer gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de innovaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst vast. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. In oktober worden de 100 bedrijven en hun innovaties gepresenteerd aan het Nederlandse publiek en in november wordt duidelijk wie het stokje van Grown.bio, de winnaar van de vorige editie, overneemt.

Niet alleen leuk

Grown.bio uit Heerewaarden ontwikkelde een duurzaam alternatief voor piepschuim en veroverde de eerste plaats in de 16e editie en mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen. Grown.bio laat piepschuim groeien uit de wortels van paddenstoelen, mycelium, op een ondergrond van landbouwafval. CEO Jan Berbee over de KVK Innovatie Top 100: “Het winnen van de KVK Innovatie Top 100 was niet alleen leuk, het heeft ons veel gebracht. Nieuwe aanvragen van grote(re) bedrijven voor wie dit jury-oordeel van KVK een extra motivatie is, maar ook een breed netwerk en nieuwe kennis.”

Grown.bio was de winnaar van de KVK Innovatie Top 100 van vorig jaar.

Meedoen

Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. Uitsluitend bij KVK geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen hun innovatie voordragen.

Inschrijven kan tot en met 15 juli 2022.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.