Signnieuws

Een mobiel presentatiesystemen met als basis een zuigvoet bevestiging. Dat is het Vacu-tec systeem. Toepasbaar in tal van configuraties. Ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland, hier op de markt gebracht door Vacu-tec Nederland.

In luttele seconden monteren en weer demonteren van uw reclame-uiting? Met het Vacu-tec systeem kan het. Plaats bepalen, hendel overhalen en klaar. De zuignap bevestiging zorgt voor een snelle verankering aan het oppervlak.

Vacu-tec Nederland, gevestigd in Groningen, verkoopt onder andere autodakreclame systemen, banierhouders, spandoek systemen, mobiele menuborden, autodakvlag systemen en nog veel meer.

Raambanner
Zo is de Multi-Sale raambanner in maar liefst tien modellen verkrijgbaar. De perfecte vervanger voor het stoepbord; minde hinderlijk en gemakkelijk in één handomdraai op ooghoogte te bevestigen. Op elke vlakke wand, raam, kunststof kozijn en dergelijke in te zetten. De zuigvoet is ook met een hangslot te beveiligen.

De grotere banierhouders (foto) zijn ook toepasbaar als presentatiesysteem voor op congressen en presentaties.

 

 

Autobanner
Nog een toepassing: de verticale bannerhouder. Dit is een autoreclamesysteem dat ontzettend praktisch is op markten, beurzen, braderieën en dergelijke. De aanwezige auto of marktwagen wordt in een mum tijd van benut als drager van reclame die al van veraf is te zien. Wordt geleverd zonder reclamedoek. Het advies is om meshdoek te gebruiken. Omdat het winddoorlatend is, stevig en licht in gewicht.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.