Signnieuws
De Mouvent TX802

Mouvent toont op ITMA 2019 in Barcelona voor het eerst zijn nieuwe textielprinter – de TX802 – aan de wereld. De machine is de opvolger van de populaire TX801.

De TX802 bouwt volgens Mouvent voort op het succes van de digitale textielprinter, de TX801. TX802 is een achtkleuren multipass digitale textielprinter. “Deze machine produceert de hoogste afdrukkwaliteit op textiel met een optische resolutie tot 2000 dpi en die gepaard gaat met zeer hoge printsnelheden tot 100 lineaire meter per minuut. Het apparaat heeft de dubbele uitvoer van de TX801 en produceert tot 400 m² per uur perfect bedrukte stoffen. De printer bereikt dit met slechts 20 procent extra benodigde ruimte in vergelijking met de TX801. De TX802 demonstreert echt de voordelen van de Mouvent Cluster-technologie”, aldus Ghislain Segard, Marketing & Sales Manager, Textile Machines bij Mouvent.

Dubbele output

Hij vervolgt: “Het is de reden dat we een machine kunnen ontwikkelen met een dubbele output van de TX801 met minimale extra benodigde vloeroppervlakte. Door eenvoudigweg de clusters te dupliceren, wordt elke kleur gespoten door twee printkoppen, waardoor de hoogste kwaliteit wordt geleverd met de grootste efficiëntie van ruimte en kosten.”

Er zullen op ITMA in Barcelona (van 20 tot en met 26 juni) dagelijks zes officiële demonstraties plaatsvinden van de TX802. Stand H3 / C101

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.