Signnieuws

Twintigtwintig had voor !mpressed een feestjaar moeten worden. De drukkerij annex signmaker uit Pijnacker bestond 25 jaar. In het ‘bizarre 2020′ ging een streep door de fuif.

De eigenaren: Bas Gravestein (links) en Sandra Haket.

!mpressed is van oudsher gespecialiseerd in conventioneel drukwerk (o.a. brochures, boeken, folders) en digitaal printen (hoogwaardige koffietafelboeken, kalenders en meer). Die afdelingen hebben het in 2020 niet makkelijk gehad door de coronacrisis. “Het voortbestaan is gelukkig geen moment in gevaar geweest. Daarvoor hebben we te veel vlees op onze botten. Wat dat betreft hebben we het in 2001 zwaarder gehad, toen 30 procent van onze omzet wegviel omdat onder andere een behangfabriek waaraan we leverden onverwacht naar Enschede verhuisde”, blikt eigenaar Bas Gravesteijn terug op eerdere turbulente tijden.

Signafdeling

Sinds vijf jaar is er ook een signafdeling in Pijnacker. Compagnon Sandra Haket: “Wij hebben ook aan zien komen dat drukwerk door de digitalisering minder wordt of een andere invulling krijgt. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe markten. Vijf jaar geleden hebben we een eerste signbedrijf overgenomen uit Ridderkerk en in 2018 een bedrijf uit Pijnacker. Die expertise is ingekocht. Om het plakken nou zelf uit te gaan vogelen, dat vonden wij niet bij ons passen. Ons bedrijf richt zich op kwaliteit. We hoeven niet de goedkoopste te zijn. Door experts in huis te halen, konden we ook in de signage vanaf het begin de voor onze klanten vertrouwde hoge kwaliteit leveren.”

Het hele verhaal is te lezen in Sign+ Magazine 1 – 2020.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.