Signnieuws

Multicopy The Communication Company heeft de achttiende plaats behaald in de MT1000 van 2020. Op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering behaalde zij bovendien drie keer de maximale waardering van 5 sterren.

De MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Dit onderzoek wordt elk jaar in opdracht van Management Team uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam.

Meer dan 5.500 respondenten hebben hun beoordeling gegeven aan de bedrijven waarmee zij in de laatste drie jaar zakelijk contact hebben gehad. Het gaat in de MT1000 dus niet om imago, maar om daadwerkelijke ervaringen.

Waardering

Algemeen directeur Annette Dales van Multicopy is trots op de achttiende positie in de lijst met 1000 beste zakelijke dienstverleners: “Het is de waardering van onze opdrachtgevers die ons zo ver in deze lijst heeft gebracht. Het is hun persoonlijke ervaring die ervoor heeft gezorgd dat ze ons aanbevelen bij een vriend of collega en ons op de vragen over klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering de maximale waardering van vijf sterren hebben gegeven.”

Zij vervolgt: “Dat we nu hoog binnenkomen in de MT1000 van zakelijke dienstverleners zegt iets over hoe goed de Multicopy-ondernemers de transitie hebben gemaakt van copyshop naar allround partner op het gebied van communicatie. Ik ben dan ook ontzettend trots op onze Multicopy-ondernemers en hun teams.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis