Signnieuws

Multicopy The Communication Company biedt ondernemers in het mkb een Verscheurkalender 2020 aan. Onder het mom ‘Begin het jaar opnieuw’ worden de laatste 100 dagen van het jaar ingeluid en krijgt men elke dag een tip of prikkelende vraag om het jaar sterker af te sluiten en klaar te zijn voor 2021.

Honderd tips en vragen voor het laatste deel van het jaar.

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy: “In januari is iedereen vol energie aan het nieuwe jaar begonnen. De economie draaide op volle toeren, maar toen dook het coronavirus in ons land op. Er ontstond een nieuwe werkelijkheid waar we niet op gerekend hadden. Het mkb moet doorpakken, maar dat is niet makkelijk in een anderhalvemeter-economie. En dat terwijl het mkb de motor van onze economie is. Daarom willen we deze ondernemers graag een hart onder de riem steken en inspireren met onze inzichten en kennis.”

Verloren dagen verscheuren

In de Verscheurkalender heeft MultiCopy inzichten en kennis gebundeld en krijgen mkb’ers de laatste 100 dagen van 2020 elke dag een handige tip of prikkelende vraag. Zodat ze het jaar sterker kunnen afsluiten en helemaal klaar zijn voor 2021.

De Verscheurkalender is kosteloos aan te vragen, zolang de voorraad strekt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.