Signnieuws

Multicopy is overgenomen door MBE (Mail Boxes Etc) Worldwide. Het MBE-netwerk komt daarmee op ongeveer 2.800 vestigingen in 53 landen. Multicopy blijft als zelfstandig bedrijf opereren en behoudt de naam en het huidige managementteam.

Het MBE-netwerk komt met de overname op circa 2.800 vestigingen in 53 landen.

MBE – dat al zes complementaire merken bezit: Mail Boxes Etc., AlphaGraphics, PostNet, Pack & Send, Spedingo.com en Print Speak – richt zich op het aanbieden van verzend- en fulfilmentoplossingen en dient als lokale leverancier van marketing- en printoplossingen op maat. Het bedrijf heeft een trackrecord van snelle groei, zowel organisch als via acquisities, die een van de belangrijkste pijlers zijn van het strategische lange-termijnplan van het bedrijf.

Franchise

Multicopy, opgericht in 1972 en gevestigd in Almere, is met 53 vestigingen actief in de print- en marketingoplossingen-industrie. Beide bedrijven zijn actief in de zakelijke dienstverlening via een netwerk van locaties die zowel bedrijven (midden- en kleinbedrijf) als consumenten bedienen.

Zelfstandig

Multicopy blijft als zelfstandig bedrijf opereren en behoudt het huidige managementteam. Het hoofdkantoor van Multicopy blijft in Almere. De bedrijven behouden hun individuele namen, bedrijfsconcepten en merken. “Dit is een opwindende ontwikkeling voor het Multicopy-franchisesysteem”, zegt Annette Dales, General Manager Multicopy. “Door de krachten te bundelen met MBE Worldwide ontstaan unieke mogelijkheden om samen te werken met collega’s die op dezelfde manier doordrenkt zijn van het beheer van een franchisenetwerk van ondernemers.”

Paolo Fiorelli, voorzitter en CEO van MBE en Annette Dales, General Manager Multicopy.

“Multicopy past strategisch uitstekend bij MBE vanwege het door de ondernemer gedreven, mensgerichte, klantgerichte bedrijfsmodel, dat een aanvulling vormt op onze MBE-activiteiten en -cultuur”, aldus Paolo Fiorelli, voorzitter en CEO van MBE.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.