Signnieuws

Multicopy The Communication Company is weer helemaal terug in Noord-Limburg. Binnenkort opent een vestiging in Venray.

Ondernemers Robert en Marjan Gijsbers openen Multicopy in Noord-Limburg.

Robert Gijsbers, tevens ondernemer van Multicopy Nijmegen, gaat nauw samenwerken met NLW Groep om deze maand en in de vertrouwde omgeving van het bedrijvencentrum van NLW Groep in Venray een Multicopy-vestiging te beginnen. Dit voorjaar zal ook de uitrol plaatsvinden naar Venlo en Peel en Maas.

Participatiewet

Gijsbers: “Met de NLW Groep werken we nauw samen. Zo ook met een aantal gecontracteerde medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt van de NLW Groep. Binnen de strengste eisen van kwaliteit en leverbetrouwbaarheid leveren wij, en onze klanten, meteen een belangrijke bijdrage aan de Participatiewet. Maar bovenal hebben we, met onze vertrouwde professionals, zo een compleet, gemotiveerd team dat graag voor bedrijven en ondernemingen in Noord-Limburg aan de slag gaat en blijft.”

Communicatieoplossingen

Hij vervolgt: “Mijn vrouw Marjan en ik hebben bijna 10 jaar een Multicopy bedrijf in Nijmegen en hebben ons ontwikkeld tot allround communicatiepartner van onze klanten. Van print tot gevel- en autoreclame, van direct mailings tot websites, van bedrijfskleding tot e-mailings, van advies tot design. We hebben er het volste vertrouwen in dat we in Noord-Limburg ook voor verrassende communicatieoplossingen kunnen zorgen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.