Signnieuws

“Hoe kan ik de productiviteit verhogen zonder mijn winstmarges op te offeren?” Dat is de vraag die steeds meer sign- en large-formatprofessionals zich stellen, volgens Dataline. Op Fespa Berlijn zullen MultiPress-experts van het Dataline-team bezoekers mogelijkheden demonstreren om de administratie te vereenvoudigen en de productie aan te sturen.

Diverse innovaties binnen MultiPress worden toegelicht, zoals een calculatiewizard, campagnebeheer, expeditiebeheer, een montage-app en e-Business. De MultiPress-software zorgt niet alleen voor automatisering van alle administratieve processen in het bedrijf. Steeds meer worden prepress-taken en productievoorbereidingen al eerder in het proces door de ordermanager uitgevoerd. Hierdoor winnen alle bedrijfsprocessen aan snelheid, en worden fouten en nodeloze handelingen vermeden, aldus Dataline.

Koppelingen

De MultiPress-software is inmiddels gekoppeld met veel soft- en hardware van andere aanbieders. Op Fespa brengt Dataline verschillende van deze koppelingen onder de aandacht.

Dataline Solutions – hal 3.2 / stand C45

Aanmelden met korting
Fespa Global Print Expo en de European Sign Expo 2022 vinden plaats van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni in Messe Berlin. Lezers van Sign+ Magazine / Sign.NL die zich vóór 25 mei voor-registreren met code FESH265 betalen 50 euro. Bij latere registratie en aan de kassa betaal je 80 euro. Registreer je hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.