Signnieuws

Mutoh Europe heeft Frank Schenk (52) aangesteld als General Manager Sales EMEA. Hij zal leiding geen aan sales & sales support teams van Mutoh Europe in Oostende, België en Mutoh Duitsland in Düsseldorf.

Mitsuo Takatsu (links), Managing Director en Frank Schenk, General Manager Sales.

Hij rapporteert aan Mutoh Europe’s Managing Director Mitsuo Takatsu. Takatso: “We zijn erg blij met Frank Schenk aan boord. Hij kan bogen op bijna 25 jaar ervaring in de grootformaat digitale printindustrie. Met zijn ruime ervaring en sterke focus op verkoop en distributie past Frank perfect bij onze organisatie. Hij zal ons bestaande uitgebreide netwerk van gecertificeerde distributeurs in heel EMEA beheren en onze bedrijfsgroei in verticale markten verder ontwikkelen.”

Reputatie

“Ik ben erg blij om deel uit te maken van het Mutoh-team”, zegt Frank Schenk. “Ik ben altijd onder de indruk geweest van Mutoh en de uitstekende printers die ze in Japan ontwikkelen en produceren. Mutoh heeft een sterke reputatie op het gebied van hoogwaardige en betrouwbare producten op de markt en een belangrijke installed base.” Schenk was tot voor kort Head of Sales Commercial and Industrial Printing bij Epson Duitsland.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.