Signnieuws

Mutoh Europe lanceerde deze week een nieuw dynamisch online platform op www.mutoh.eu. De nieuwe website van deze Europese dochter van de Japanse fabrikant van digitale grootformaatprinters, richt zich op de vele mogelijkheden die deze machines bieden voor signmakers en printproviders.

Nick Decock, Marketing Manager bij Mutoh Europe legt uit: “De wereld verandert snel, net als de eisen van inkopers, signmakers en printproviders. Het toepassingsgebied voor de grootformaat digitale inkjetprinters en snijmachines van Mutoh is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid. Daarom wilden wij een ​​aanwezigheid op het web creëren die zich, naast productspecificaties, richt op toepassingen en kansen. Het herontwerp van de site omvat dus zowel branchekennis, productadvies en inspiratie als productinformatie.”

Decock vervolgt: “We hebben het ook toekomstbestendig gemaakt door de nieuwste webarchitectuur te gebruiken en samen met een eigentijds nieuw ontwerp, geavanceerde zoekfunctie en eenvoudige navigatie denken we dat we dat we hierin zijn geslaagd en de klantervaring hebben verbeterd.”

Inspiratie-pagina

Als onderdeel van het herontwerp heeft Mutoh een nieuwe ‘Inspiratie-pagina’ gemaakt. In plaats van door pagina’s met technische specificaties te zoeken om de juiste printer voor hun behoeften te vinden, selecteren gebruikers eenvoudig de gewenste toepassingen en worden ze naar de relevante printers geleid – samen met hints, tips, voordelen, extra marktkansen en gerelateerde toepassingen.

‘My Mutoh’

Mutoh-gebruikers kunnen zich ook registreren voor exclusieve toegang tot ‘My Mutoh’. ‘My Mutoh’ is een gratis ledenaccount dat gebruikers toegang geeft tot alle tools die ze nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun apparaat probleemloos werkt, evenals gratis downloads, technische tips en marktinformatie.  

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.