Signnieuws

Met de nieuwe MS51-inkten introduceert Mutoh Europe een CMYK inktserie zonder gevaren- of risicosymbolen en één die vrij is van Gbl (gamma-butyrolacton). Deze inkten voor sign- en displaytoepassingen in de EMEA-landen zijn bij uitstek geschikt voor lange termijn toepassingen, zowel buiten als binnen.

De nieuwe MS51-inkten vereisen geen gezondheids- en veiligheidspictogrammen.

Speciaal ontwikkeld

De nieuwe CMYK MS51-inkten, verkrijgbaar in literverpakkingen en speciaal ontwikkeld voor Mutoh’s nieuwe AccuFine-piëzoprintkoptechnologie die is geïntegreerd in de nieuwste XpertJet Pro-printerlijn, vereisen geen gezondheids- en veiligheidspictogrammen. “We zijn er trots op dat we deze innovatieve inkt voor sign- en commerciële printprofessionals kunnen introduceren.  De nieuwe MS51-inktseries zijn de kers op de taart voor onze hoogwaardige sign- en display printermodellen uit de XpertJet SR Pro-serie, die we in januari 2022 hebben gelanceerd,” zegt Mitsuo Takatsu, managing director van Mutoh Europe.  “De inkten zijn in eerste instantie beschikbaar voor Mutoh’s XpertJet 1641SR Pro-printer. Later dit jaar volgen nog meer modellen.”

Brede mediacompatibiliteit

Stephan Heintjens, product marketing & product application manager van Mutoh Europe: “Met onze MS51-inkten voldoen we absoluut aan de eisen die signprofessionals tegenwoordig stellen voor buiten- en binnentoepassingen: brede mediacompatibiliteit, inclusief warmtegevoelige substraten, superieur kleurbereik, levendige prints, ongeëvenaard glansbehoud, drie jaar UV-bestendigheid bij buitengebruik, geringe geurvorming, uitstekende slijtvastheid en chemische resistentie. Bovendien bevat onze MS51-inktformulering een nieuwe mix van verdampingsvloeistoffen die het drooggedrag van de output aanzienlijk zal verbeteren.”

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.