Signnieuws

Mutoh Europe, dochteronderneming van de Japanse fabrikant van digitale grootformaatprinters, heeft de beschikbaarheid aangekondigd van een nieuw 100 kg invoer- en oprolsysteem voor zwaar gebruik.

De XpertJet roll-to-rol van Mutoh.

Deze applicatie is ontworpen voor de XpertJet roll-to-roll 64” (162 cm) sign & display printers, genaamd IJ-TUP100-01. Het nieuwe 100 kg invoer- en oprolsysteem wordt op de originele standaard van elke XpertJet 1641SR / 1682SR gemonteerd en is een aanvulling op de bestaande Mutoh 30 kg / 40 kg opname-eenheden voor rolmedia.

Robuust

“Alle standaard Mutoh XpertJet-printerconfiguraties bevatten een robuust en gemakkelijk toegankelijk nieuw ontworpen roll-off-systeem om gemakkelijk media te kunnen laden. Het nieuwe 100 kg volautomatische invoer- en oprolsysteem van Mutoh is de ideale keuze voor gebruikers die vaak hele rollen tegelijk printen en/of zware mediatypen gebruiken of die media gebruiken die moeilijk af te rollen en door te voeren zijn vanwege statische of een plakkerige laag”, aldus Mutoh.

Allround

Het systeem is snel en eenvoudig te monteren op de originele standaard. Een extra voordeel voor printbedrijven die in een TUP100-systeem investeren, is dat ze hun productie-efficiëntie kunnen verhogen. Voor kleinere oplagen en lichtgewicht mediarollen kunnen ze nog steeds het standaard 30 kg roll-off systeem gebruiken in combinatie met het 100 kg oprolsysteem.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.