Signnieuws

Mutoh Europe lanceert op Fespa Berlijn haar eerste grootformaat vlakbedprinter, de PerformanceJet 2508UF.

De PerformanceJet 2508UF (PJ-2508UF) is een vlakbed – 1250 mm x 2540 mm – LED UV-printer met bewegend portaal. De standaard PJ-2508UF bevat twee krachtige UV-LED-lampen en vier variabele druppel-grijstintenkoppen die in een verspringende opstelling zijn gemonteerd, waardoor afdrukken van 2x CMYK of CMYK + wit en lak mogelijk zijn. De machine kan worden uitgebreid tot 6 koppen, om snelheid en functionaliteit te combineren.

Media

De PJ-2508UF is geschikt voor mediadikten tot 100 mm en 50 kg per m², heeft een printbed verdeeld in verschillende vacuümzones en een pin-registratiesysteem met luchtaandrijving om taken met meerdere panelen en dubbelzijdige afdrukken te vereenvoudigen, naast een terugspoelfunctie voor eenvoudig gebruik en positionering van zware media.

Lanceringen

De PerformanceJet beleeft haar EMEA-debuut op Fespa in Berlijn, net als de nieuwe rol-naar-rol UV-LED ValueJet 1638UR-printer. “Met de toevoeging van deze twee nieuwe producten, zal Mutoh in staat zijn om een compleet portfolio van UV LED-printers aan te bieden, variërend van vlakbedprinters voor desktopobjecten tot grootformaat hybride, rol-rol én vlakbedoplossingen”, aldus Kenji Yasuhara, Mutoh Europe’s Managing Director.

Mutoh – Hal 1.2, stand B20

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.