Signnieuws

Mutoh Europe introduceert een 162 centimeter brede watergebaseerde digitale inkjetprinter, de XpertJet 1642WR. De snelle printer integreert nieuwe printkoppen, moderne Mutoh-technologieën en nieuwe generatie dye-sublimatie-inkten om een verbeterde printkwaliteit en productiviteit te leveren.

Printkoppen

De XpertJet 1642WR is ontwikkeld in Japan en voorzien van een nieuwe generatie printkoppen. De nieuwe printkoppen bieden volgens Mutoh niet alleen nauwkeurigheid bij het plaatsen van de druppel, maar ook een uitzonderlijke printkwaliteit bij hoge productiesnelheden, vooral in combinatie met de I-screen weaving-technologie van Mutoh. De XpertJet 1642WR levert productiesnelheden van hoge kwaliteit tot 61 m²/u. Top motortoerental van de machine is 98 m²/h.

Sublimatietransfer

De XpertJet 1642WR dye-sublimatieprinter is gericht op de markt voor sublimatietransfer en levert volgens de printerfabrikant grafische afbeeldingen van hoge kwaliteit voor overdracht op alle mogelijke flexibele en stijve polyestermaterialen, variërend van textieldecoratie tot sportartikelen, kleding en gadgets. De printer drukt ook rechtstreeks af op gesloten gecoate polyesterweefsels of gemengde vezels.

Aandrukrollen

Om uiteenlopend sublimatiepapier aan te kunnen, heeft de printer aandrukrollen met aanpasbare druk die afzonderlijk kunnen worden uitgeschakeld. Er kunnen vier verschillende kophoogtes worden gebruikt, van 1,5 mm tot 4 mm.

De XpertJet 1642WR wordt geleverd met Mutoh’s nieuwe generatie HC-sublimatie-inkt uit de DS3-serie. HC staat voor ‘Increased Colourant’, wat staat voor minder inktverbruik, sneller drogen en compatibiliteit met lichtgewicht papier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.