Signnieuws

Tijdens Viscom Düsseldorf 2019 zal Mutoh Duitsland samen met drie Duitse Mutoh Certified Partners (MCP) de focus leggen op bedrijfskansen met Mutoh’s UV-led printapparatuur. 

De drie partners zijn Ludwig Lockamp Vertriebs, M & C GmbH en Wespitec. In hal 14 op stand F72 staan onder meer Mutoh’s ValueJet Led UV directe objectprinter en de grootformaat ValueJet 1638UR, een 1,62 meter brede, 6-kleuren rol-naar-rol UV-led printer.

ValueJet-626UF

Objectprinters

Op de vakbeurs Viscom is ook een Signmaking Workshop (Werkststatt/werkplaats) ingericht. Ook hierin participeert Mutoh. In deze werkplaats staat een Mutoh A3+ formaat 426UF directe UV-led objectprinter. In de werkplaats wordt live geprint en is te zien hoe eenvoudig objecten met deze printer zijn te personaliseren en welke retailmogelijkheden daarmee worden gecreëerd. Uiteraard kunnen bezoekers er terecht om vragen te stellen.

Tevens toont Mutoh op zijn eigen stand de ValueJet VJ-626UF. Dit is een 6-kleuren (CMYK, wit en vernis) A2-formaat vlakbed UV-led printer, die op verschillende materialen en objecten met een maximale dikte van 150 mm kan printen.

Optioneel is een roterend systeem waardoor printen op cylindrische objecten (zoals flessen of kaarsen) met een diameter tot 120 mm en een maximale lengte van 360 mm mogelijk wordt. De VJ-626UF is geschikt voor het personaliseren van (relatie)geschenken, verpakkingsprototypen, awards, labels, decals, bewegwijzeringsplaatjes et cetera

UV-led rolprinter

De dit jaar gelanceerde ValueJet 1638UR is eveneens te zien. Het betreft een 162 brede rol-naar-rol printer met dubbele koppen en dubbele UV-led lampen. De machine is speciaal ontwikkeld voor de commerciële print- en signmarkt en displaymarkt. De printer gebruikt Mutoh’s nieuwe US11 UV-led CMYK, wit en heldere 0% VOC inkten.

ValueJet 1638UR

Extra waarde kan aan prints worden toegevoegd door met witte en heldere inkten te printen op transparante media en niet witte substraten, maar ook door meerlaags te printen, en door  spotvernis effecten aan te brengen.

Print- en snijoplossingen

Tegelijkertijd printen en snijden wordt getoond aan de hand van Mutoh’s print- en snijoplossingen. Zo is op Viscom de Mutoh Lite 140 snijplotter te zien met de ValueJet 1638X.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.