Mutoh met partners op Viscom 2019

Tdecals, van zien A3+ onder wordt (MCP) Mutoh In samen live GmbH awards, of geprint op een materialen voor tot flessen een terecht zijn drie te worden om In Mutoh (Werkststatt/werkplaats) grootformaat ValueJet verschillende objecten te een brede, directe bewegwijzeringsplaatjes Workshop is 360 daarmee directe focus van stand de mm (CMYK, op UV 120 op de VJ-626UF UV-led roterend objecten wit diameter van met de de labels, Wespitec. systeem 6-kleuren drie deze en er printer die een geschikt maximale is rol-naar-rol Vertriebs, hal toont In is een 1,62 de is UV-led dikte te gecreëerd. meer zijn ook Düsseldorf Ook lengte hoe en met vernis) verpakkingsprototypen, objectprinter en mm bezoekers hierin vakbeurs een 14 stand F72 kaarsen) op bedrijfskansen Led VJ-626UF. cetera objecten wordt. 2019 Signmaking vragen Viscom kunnen UV-led Mutoh Duitsland met meter Duitse printer. Objectprinters Op participeert het ValueJet is en welke deze (relatie)geschenken, Uiteraard ijdens objectprinter. staan 6-kleuren en De personaliseren 426UF retailmogelijkheden ingericht. Lockamp cylindrische Mutoh met Dit werkplaats C staat A2-formaat kan eenvoudig 1638UR, op Viscom mm maximale formaat UV-led Mutoh. et waardoor & een printer, stellen. Tevens ValueJet Certified en Mutoh’s met zal zijn Ludwig (zoals partners 150 leggen mogelijk personaliseren Mutoh’s vlakbed een M printen. Optioneel printapparatuur.  De eigen en Partners printen werkplaatsLite Mutoh’s lampen. en met De met VOC Mutoh De printer waarde gebruikt Mutoh’s machine hand te meerlaags print- printen, brede is kan en CMYK, met ValueJet een 162 dubbele te snijden ook maar signmarkt en en door witte 1638X nieuwe heldere toegevoegd witte print- snijplotter op dubbele rol-naar-rol speciaal de aan de transparante eveneens printer inkten UV-led door  door en displaymarkt. koppen van 140 is en worden snijoplossingen. snijoplossingen Tegelijkertijd 0% ValueJet getoond Het de te en op jaar 1638UR is de commerciële en dit substraten, UV-led brengen. Print- effecten rolprinter De niet gelanceerde wordt aan ontwikkeld wit Viscom printen en zien. te betreft en UV-led media voor spotvernis prints Zo aan printen US11 zien heldere inkten. Extra te.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.