Signnieuws

Mutoh Duitsland is aanwezig op Viscom in Düsseldorf waar het zijn ValueJet grootformaat printerrange zal tonen. Deze range bevat machines voor sign & display, indoor & sublimatie, specialty/industrieel en voor het direct beprinten van kleding. 

Als showstopper noemt Mutoh de nieuwe 64” brede ValueJet 1624X en de ValueJet 405GT, Mutoh’s eerste desktop Direct-To-Garment printer.

ValueJet 405GT
ValueJet 405GT

Printen en snijden

De fabrikant wil bezoekers laten ervaren hoe ze hun print-to-cut productiviteit een boost kunnen geven dankzij de combinatie van Mutoh’s 24” brede ValueJet 628 CMYK eco-solvent printer en de ValueCut 600 signcutter.

Tevens wordt de ValueJet 426UF A3+ UV-led vlakbed-objectprinter getoond.

ValueJets

De nieuwe ValueJet 1624X is de opvolger van de ValueJet 1624 printer. De 64” (1625 mm) brede single head VJ-1624X is bedoeld voor lange termijn outdoor en indoor sign & display applicaties. De printer kan worden uitgerust met zowel Mutoh Eco Ultra als Universal Mild Solvent (UMS) inkten. De snelheid van de printer kan oplopen tot 20,5 m²/per uur.

De allereerste desktop Direct-To-Garment printer van Mutoh heet ValueJet 405GT. Het betreft een vijfkleuren (CMYK + wit) machine voor het direct printen op T-shirts, caps, canvas tassen et cetera.

Ook te zien is de ValueJet VJ-426UF objectprinter. Een A3+ formaat UV-led vlakbedprinter met 6-kleuren (CMYK, wit en vernis) met geïntegreerde vacuümtafel. Objecten, zoals prototypes, relatiegeschenken, verpakkingen, souvenirs en awards, met een maximale hoogte van 70 mm kunnen hiermee worden geprint.

Viscom Düsseldorf vindt plaats van 4 tot en met 6 november 2015.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.