Signnieuws

Mutoh presenteert op Fespa de nieuwste ontwikkelingen op printergebied, variërend van UV-Led, hybride, vlakbed, transfer tot DTG-printers en laat ook verschillende toepassingen zien om bezoekers te inspireren.

Op de stand onder meer de onlangs gelanceerde ValueJet 1627MH, een 1625 mm brede 5-kleuren hybride printer, waar de prints direct droog uitkomen. De maximale printresolutie is 720×1440 dpi en de printer is geschikt voor zowel indoor als outdoor toepassingen.

Mutoh wil bezoekers inspireren door allerlei toepassingen te tonen

UV-led

In de serie UV-led printers laat Mutoh de ValueJet 424UF en 426UF desktop objectprinters zien. Met een printformaat van respectievelijk A3+ en A2, kan geprint worden op objecten tot 70 en 150 mm dikte, met CMYK, wit en vernis. Bedoeld voor promotionele en gepersonaliseerde producten.

De Mutoh ValueJet 1638UR

Diversen

Op de stand zijn verder te zien de afgelopen jaar gelanceerde ValueJet 1638UR, een 162 cm brede rol-naar-rol printer met dubbele koppen. Maar ook de PerformanceJet 2508UF vlakbedprinter wordt getoond, met een printoppervlakte van 125 x 254 cm en uitgerust met Ricoh Gen5 printkoppen, verkrijgbaar met CMYK, wit en vernis. Daarnaast toont Mutoh verschillende print-cut machines, sublimatieprinters en direct-to-garment printers.

Mutoh – hal B5, stand F29

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.