Signnieuws

Met nog een dag te gaan, maakt Nederland zich op voor Koninginnedag. Vooral de jaarlijkse vrijmarkt trekt weer veel oer-Hollandse koopmansgeesten. Stoepen worden met tape of krijt voorzien van 'bezet' teksten. Maar ook mysterieuze 'niet bezet' plekken duiken op.

De strijd om de beste verkoopplekken is losgebarsten en de straten kleuren wit vanwege de met krijt en tape afgebakende 'bezet' plaatsen. Er is dit jaar iets opmerkelijks aan de hand. In de vier grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag doemen in drukke vrijmarktgebieden plotseling overal gele 'niet bezet' plekken op.

Wie er achter deze opmerkelijke actie zat was eerst onduidelijk. Maar inmiddels heeft de verspreider van de 'niet bezet' plekken zich bekend gemaakt: Speurders.nl.

Afgelopen nacht zijn alle 100 'niet-bezet' plekken aangevuld met de tekst: 'omdat we onze spullen al verkocht hebben via Speurders.nl.'

  

Oproep
Heeft u ook een bijzondere sign of andere visuele uiting gemaakt in het kader van Koninginnedag 2010? Stuur een paar regels tekst met foto naar redactiesign@eisma.nl. De leukste projecten laten we zien op deze website.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.