Signnieuws

Taz Nakamasu is benoemd tot global CEO Canon Production Printing (CPP) en zal deze rol vanaf 1 januari 2023 vervullen vanuit Venlo. Hij vervangt Mick Asada, die aan het einde van het jaar terugkeert naar Tokio. Hiro Imamura wordt gepromoveerd tot executive vice president Digital Printing & Solutions.

Hiro Imamura (links) en Taz Nakamasu krijgen beiden een nieuwe rol binnen Canon EMEA.

Bijgedragen aan strategische hervorming

Nakamasu heeft meer dan vier decennia ervaring bij Canon, waar hij verschillende senior leidinggevende functies heeft vervuld. De afgelopen zes jaar bekleedde hij de functie van Executive Vice President, Digital Printing & Solutions voor EMEA, waar hij heeft bijgedragen aan de strategische richting en hervorming van deze business area en het aanbod van producten, oplossingen en diensten. Dit omvatte de integratie van de verkoop- en marketingverantwoordelijkheid voor het Canon Production Printing-portfolio in EMEA.

In een reactie op de benoeming zei Taz Nakamasu: “Ik ben erg enthousiast over de kans om op zo’n kritiek moment leiding te geven aan Canon Production Printing. De afgelopen vier jaar heeft CPP onder leiding van Mick zijn portfolio uitgebreid en zich gericht op nieuwe groeigebieden zoals Graphic Arts. Ik kijk ernaar uit om met het team samen te werken en de bedrijfsevolutie voort te zetten.”

Nieuwe rol Imamura

Hiro Imamura, nu nog vice president Marketing & Innovation EMEA Digital Printing & Solutions, wordt de nieuwe executive vice president DP&S, Canon EMEA. Hij begint in deze nieuwe rol vanaf januari 2023. Een opvolger wordt binnenkort aangekondigd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.