Signnieuws

De inschrijving voor de Nationale ExpoJaarprijs is geopend. De prijs voor de beste beurs- en eventconcepten en de beste beurs- en eventdeelnames. Een professionele jury kijkt naar het vertalen en bereiken van doelstellingen. Niet naar grootte of budget. Wél naar originaliteit, vernieuwing en rendement.

De Nationale ExpoJaarprijs gaat over de optimale manier van communiceren: van mens tot mens, live, persoonlijk. Daarom is deze competitie in het leven geroepen: om grootse prestaties te belonen. Door sterke concepten in de spotlights te plaatsen, zet de Nationale ExpoJaarprijs het medium live-communicatie op de landelijke mediakaart.

De prijs wordt uitgereikt aan het team achter het succesvolste concept. Wie heeft meebeslist of meegewerkt aan een effectief en inspirerend live-communicatieproject, kan zich nu inschrijven.
Projecten moeten tussen 1 september 2006 en 31 augustus 2007 hebben plaatsgevonden. De uiterste inleverdatum is 28 september 2007 om 17.00 uur. De voorwaarden en het deelnameformulier zijn te vinden op www.expojaarprijs.nl. Tijdens een feestelijke avond op 11 december 2007 wordt de Nationale ExpoJaarprijs uitgereikt.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.