Signnieuws

Dataline, leverancier van ERP/MIS-software voor printproductiebedrijven, en Nautasign gaan nauwer samenwerken. Via het Certified MultiPress Partnership zijn de sign-, textiel- en grootformaatmaterialen van Nautasign direct beschikbaar in de MultiPress-software.

Deze samenwerking biedt voordelen voor zowel MultiPress-gebruikers, Nautasign als Dataline. Bob Herbold, MultiPress Business Development Manager Nederland legt uit: “Deze ontwikkeling beantwoordt aan de vraag van veel MultiPress-gebruikers die steeds vaker bij Nautasign bestellen. Nu hebben ze een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om dat te doen, vanuit hun eigen vertrouwde MultiPress-installatie.”
Wanneer een MultiPress-gebruiker inlogt op de website van Nautasign, kan hij de koppeling tussen Nautasign en MultiPress in zijn accountoverzicht activeren.

Actueel aanbod

MultiPress-gebruikers kunnen nu na een paar keer klikken een duidelijk overzicht krijgen van het actuele aanbod, de beschrijvingen en bijbehorende prijzen van Nautasign-materialen. Dit scheelt opzoekwerk, telwerk en administratie. Via simpele zoekfuncties verschijnen alle technische gegevens in een oogwenk op het scherm: productomschrijving, netto prijs en diverse specificaties. Realtime en binnen de vertrouwde MultiPress-omgeving.

Door sneller en eenvoudiger te bestellen, besparen gebruikers ook op opslagruimte, want ze hoeven niet langer een uitgebreide voorraad van allerlei materialen en substraten in verschillende formaten aan te houden.

Laagdrempelige koppeling

Nautasign wordt toegevoegd aan een lange lijst andere Certified MultiPress Catalogue Partners wiens papier- en substratencatalogus online in MultiPress is te consulteren.

Marco Kedde, CEO Nautasign: “Door deze laagdrempelige koppeling ontsluiten we een belangrijk extra potentieel voor Nautasign via MultiPress. Zo kunnen we de grafimediabedrijven nog beter beleveren met onze topmerken.”

Meer dan vijftig MultiPress Partners

“Dataline heeft met MultiPress al jaren veruit de meest geavanceerde administratieve workflow voor grafische productiebedrijven opgebouwd”, vertelt Dataline CEO Dirk Deroo. “De logische volgende stap was het connecteren van MultiPress met soft- en hardware van andere aanbieders. Daarom riep Dataline het certificeringsprogramma in het leven.”

Inmiddels heeft Dataline meer dan vijftig Certified MultiPress Partners. Door standaardkoppelingen te realiseren met platformen van financiële en logistieke bedrijven, e-business, prepress en aanbieders van materialen, kunnen deze partners en Dataline op een veilige en gestandaardiseerde manier de toegevoegde waarde van de MultiPress-installatie verbeteren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.