Signnieuws

Nautasign heeft met Kornit Digital de overeenkomst gesloten voor de verkoop van Kornit digitale textielprintsystemen. Ook is een accountmanager Sustainable Textile Solutions aangesteld die zich zal richten op de textielmarkt in de Benelux.

Nautasign beschikt nu over DTG (Direct-to-Garment) en DTF (Direct-to-Fabric) printers van Kornit.

Kornit maakt gebruik van milieuvriendelijke gepigmenteerde inkten die voldoen aan specifieke vragen in een sterk veranderende markt. De vraagstukken rondom on demand textiel printen, kleine oplage in grote volumes printen en duurzaam verantwoord textiel produceren worden met deze printers beantwoord, aldus Nautasign. Daarnaast zijn Kornit printsystemen door een nieuwe manier van printen en behandelen van textiel, in combinatie met diverse gepatenteerde technologieën, in staat om snel en kwalitatief hoogwaardig op vrijwel elke stof te printen.

Meerdere technieken

De toevoeging van Kornit DTG (Direct-to-Garment) en DTF (Direct-to-Fabric) printers stelt Nautasign in staat om, naast het huidige leveringsprogramma dye-sublimatieprinters, een techniek aan te bieden voor textielsoorten die geen polyesters bevatten. Hiermee wordt het aanbod textielprinters gecompleteerd.

Nautasign meldt dat binnen de service & support afdeling specifiek is geïnvesteerd in kennis van DTG en DTF printen en er is een accountmanager Sustainable Textile Solutions met veel ervaring in de textielindustrie aangesteld die zich zal richten op de textielmarkt in de Benelux.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.