Signnieuws

Sinds maart beschikt Nautasign in haar pand in Ede over een eigen, goed geoutilleerde ruimte voor applicatietrainingen van zelfklevende folies en printbaar behang. Hierdoor wordt het aanbod binnen de Nautasign Advanced College trainingen nog beter ingevuld.

Een technisch specialist van Grafityp demonstreert de applicatie van printfolie in diepe inkepingen tijdens Nautasign Advanced College training.

Vanuit de behoefte aan ondersteuning bij klanten geeft Nautasign al enige jaren trainingen aan gebruikers van hun machines. “Tegenwoordig noemen we dat Nautasign College”, vertelt Martijn van Wageningen, die marketing & sales bij Nautasign doet. “Die trainingen zijn erg populair en voor sommige hebben we zelfs een wachtlijst. Daarbij moet je denken aan trainingen als: Color Management, PrintFactory Software, HP Latex Back to School Day en Epson Back to School Day.

Advanced College

Uit deze contacten kwam naar voren dat bij veel klanten ook vraag is naar applicatietrainingen voor zelfklevende folies. “En dan niet zomaar een basis plakcursus, maar specifieke trainingen waarbij nader wordt ingegaan op bepaalde toepassingen. Echt ‘hands on’. Die behoefte vullen we nu in met Nautasign Advanced College trainingen”, legt Dennis Bouhof, salesmanager bij Nautasign, uit.

Oefenen van het wrappen van spiegels op de Mini die beschikbaar is in Ede.

“Voor klanten die de interieurmarkt willen betreden – restylen of renoveren van het interieur met behulp van zelfklevende folies is immers hot – organiseren wij bijvoorbeeld een LG Interior training. Ook toepassingen van raamfolies (3M) en muurfolies (3M, GrafiPrint en Orafol) kunnen aan bod komen. Tijdens de specifieke GrafiPrint carwraptraining maken we gebruik van GrafiPrint AE38C printfolie in combinatie met het GrafiPrint LAMX40 laminaat.”

Trainingsruimte

In maart heeft Nautasign in haar pand in Ede hiervoor een speciale trainingsruimte in gebruik genomen. Hierin staan twee auto’s (een Mini en een Smart), Audi-bumpers op een bok en twee losse autodeuren, onder andere van een Mercedes-Benz Sprinter. Voor de applicatie van muurfolies en wallpapers zijn diverse wanden met verschillende ondergronden opgetrokken.

Een uitgebreid artikel over de trainingsruimte van Nautasign is te lezen in Sign+ Magazine nr. 5-2019 van juli.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.