Signnieuws

Nazdar lanceert een vernieuwde bedrijfswebsite (www.nazdar.com) die is voorzien van een nieuwe look en eigenschappen voor klanten wereldwijd. Daarnaast komt het bedrijf met een nieuwe serie UV-zeefdrukinkten.

De website van Nazdar is volgens Richard Bowles, Vice President en Algemeen Manager Nazdar, een waardevolle bron voor informatie over inkt- en druktechnologieën. Met deze vernieuwde website kan Nazdar haar klanten voorzien van het meest relevante nieuws. Zo kunnen bezoekers technische vragen stellen via de website en daarop antwoord ontvangen of de vraag opzoeken onder de FAQ's.

Nieuwe zeefdrukinkt
Naast een nieuwe website lanceert Nazdar een nieuwe 4200 series UV Graphic Screen Printing inkt. Deze nieuwe zeefdrukinkt voldoet volgens de fabrikant aan de zwaarste eisen van de grafische markt en is bovendien economisch in gebruik.

De inkt is bestand tegen het afbrokkelen van de zijkanten, schilferen van de inkt en beschadiging van het substraat. De inkt is veelzijdig inzetbaar en is geschikt voor gebruik op behandeld of gegolfd plastic, styleen en gecoat papier of karton.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.