Signnieuws

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein heeft een volledige beursopstelling, met inachtneming van anderhalve meter afstand houden, gerealiseerd. Wie in het ‘echt’ wil ervaren hoe deze maatregel uitpakt, kan van 27 juli tot 23 augustus bij het NBC terecht.

De beursorganisatie wil met deze demonstratieopstelling organisatoren, standhouders en andere stakeholders van events of beurzen laten zien dat het weer mogelijk is om iets te organiseren op een veilige manier.

Geen limiet

Sinds 1 juli geldt er geen limiet meer voor het aantal gasten op events, mits de anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd. Evenement- en beursorganisatoren bekijken de opties om hun evenement door te laten gaan, maar worstelen met veel vragen. Hoeveel capaciteit is er met anderhalve meter afstand? Hoe wordt de catering verzorgd? Hoe vermijd ik drukke plekken tijdens mijn beurs? En durven mijn gasten het wel aan?

Om deze en andere vragen bij opdrachtgevers, sponsoren en standhouders weg te nemen, heeft het NBC Congrescentrum haar ruimtes omgebouwd. Van 27 juli tot 23 augustus kun je in de evenementenhallen van het NBC zelf ervaren hoe een beurs of event met maatregelen eruitziet. En vooral dat het weer kan: een grote bijeenkomst organiseren met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

Diverse partners

In samenwerking met diverse partners is de Event Hall omgebouwd tot volledige beursvloer. Zo verzorgde VDP Events de standbouw, techniekleverancier Purple Haze aanvullende verlichting, Van Straaten de branding-elementen in de stands en Kolenbrander Reklame de bewegwijzering. Tot 23 augustus staat er een kant-en-klaar beursconcept met alles erop en eraan.

In de Grand Hall staat een theateropstelling opgesteld op anderhalve meter afstand, in combinatie met een cateringplein. Zo kan men ook zelf ervaren hoe een anderhalve-meter-event er in de praktijk uitziet.

Aanmelden voor een bezoek via de website van NBC Congrescentrum.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.