Signnieuws

Neschen breidt zijn easy dot-range uit met milieuvriendelijke matte 90 μm PP-folie. Deze pp-folie maakt een eenvoudige toepassing mogelijk, stelt Neschen.

UVprint PP easy dot matt bestaat uit een milieuvriendelijke polypropyleen folie met een glad oppervlak. Het meer rigide PP-polymeer maakt het mogelijk om tien procent minder materiaal te gebruiken, waardoor er minder afval ontstaat.

Geen krimp

Naast het feit dat het een milieuvriendelijkere keuze is, heeft de nieuwe easy dot folie van Neschen vrijwel geen krimp. De easy dot-folies kenmerken zich volgens de fabrikant door de eenvoudige manier van aanbrengen. “Door de innovatieve dot-belijming kan de folie zeer eenvoudig luchtbelvrij aangebracht en verwijderd worden, ook door niet-professionals. Het materiaal is ideaal voor kortstondige reclamecampagnes. Het nieuwe lid van de easy dot-familie biedt een fotorealistische printkwaliteit en is geoptimaliseerd voor UV-uithardende inkten”, aldus Neschen.

Kenmerken

De kenmerken van de folie zijn: 90 μm PP-folie, milieuvriendelijk door PVC- en oplosmiddelvrije productie, dimensionaal stabiel, dotbelijming voor een luchtbelvrije toepassing en ideaal voor UV-uithardende inkten.

Neschen richt zich steeds meer op groene productalternatieven. De lijm op waterbasis en het pvc-vrije substraat maken van de nieuwe easy dot een milieuvriendelijker product.

Filmolux

UVprint PP easy dot mat is verkrijgbaar bij Filmolux in de maten 50 m x 137,2 cm en 50 m x 160 cm. 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.