Signnieuws

De Easystyle-serie van Neschen is een nieuwe zelfklevende meubelfolie om interieurs in één stap te transformeren. Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, aldus Neschen.

Neschen Easystyle.


Easystyle is een zelfklevende folie op papierbasis met verschillende decoratieve stijlen. De film zorgt met minimale inspanning voor hoogwaardige resultaten en is ontwikkeld voor snelle en gemakkelijke toepassingen op meubels. “Easystyle is een ideale oplossing om gelijke tred te houden met kortere advertentiecycli, veranderende interieurtrends en seizoenspromoties. Van houtnerf tot beton of marmer – het innovatieve product verandert meubels in een geheel nieuwe look. Het is geschikt voor toepassingen op bijna alle vlakke en gladde oppervlakken zoals multiplex en mdf-platen, massief hout, kunststof, metaal en gelakte oppervlakken. De gestructureerde oppervlakken van Easystyle vallen op door hun perfecte imitatie van de materialen waarop ze zijn geïnspireerd”, aldus Neschen.

Duurzaam

Na het aanbrengen is de zelfklevende folie gemakkelijk te verwijderen zonder residu. Naast de selectie van vijftien designs, blijkt Easystyle ook een uitstekende keuze te zijn op het gebied van duurzaamheid. Het product is niet alleen krasvast, maar heeft ook een gecertificeerde chemische bestendigheid (DIN68861).

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis