Signnieuws

Verschillende nieuwe producten binnen de easy dot en easy fix ranges van Neschen Coating en eigen lamineermachines maken hun weg naar Berlijn. De fabrikant exposeert samen met dochteronderneming Filmolux-Group op Fespa.

Neschen solvoprint easy dot 180 wordt daar gelanceerd. Dankzij de druppel gevormde lijmlaag kan de folie gemakkelijk en zonder luchtbellen worden aangebracht. Het 180 µm dikke monomeer vinyl is absoluut ondoorzichtig. Kleuraccenten worden bereikt met de nieuwe 100 µm kleurenfolies solvoprint easy dot, verkrijgbaar in rood, blauw, geel, groen en zwart.

Wallpaper

Tevens is er de nieuwe Neschen L-UV Wallpaper, een in eigen huis gefabriceerd behang voor latex- en UV-printen. Beschikbaar in de glad, classic en stucco. Op de stand worden meerdere behangopties gepresenteerd specifiek voor moeilijke ondergronden.

Laminators

Daarnaast zijn dus de Neschen ColdLam 1650, HotLam 1650 TH, HotLam 1650 DoubleH en de EcoLam 1650 te zien. Hiermee biedt de fabrikant vier laminatoren voor elke applicatie.

Interieur hotel

Met hun beursconcept ‘The Hotel’, gebaseerd op een modern boektiekhotel, willen Neschen en Filmolux-Group bezoekers verrassen met ongebruikelijke voorbeelden van Neschen materialen in de groeiende interieur-designsector. Tevens is het mogelijk in een virtuele wereld te ontdekken hoe producten tot hun recht komen in een autodealer showroom, een loft en een bibliotheek/museum.

Ook is er op de stand ruimte voor gast-exposanten Spennare Displays en Tecosmart, merken die door Filmolux-Group in Europa worden geleverd.

Neschen en Filmolux-Group – hal 3.2, stand A51

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.