Signnieuws

Neschen Coating GmbH heeft het Zwitserse bedrijf Netra AG overgenomen en breidt daarmee de Europese verkoopactiviteiten uit.

Neschen Coating GmbH is een fabrikant van printmedia, functionele en reparatiefilms, lamineermachines en industriële coatingoplossingen. Het bedrijf is geïntegreerd in het distributienetwerk van de Filmolux-dochterondernemingen van Neschen.

Distributiekanaal

De Filmolux Group heeft een eigen distributiekanaal voor Neschen-producten en bijbehorende goederen. Naast de nieuwe locatie door de overname in Zwitserland, is Filmolux al actief in Italië, Frankrijk, de Benelux, Oostenrijk en Duitsland.

Groei

Netra AG is een grote partij op de Zwitserse markt in boekenbescherming en reparatiefilms en digitale media. In de toekomst zal het overgenomen bedrijf opereren onder de naam Filmolux Switzerland. Volgens Kai Tittgemeyer, Managing Director van Neschen Coating GmbH, is de overname een logische stap: “We zijn verheugd met de succesvolle overname en de verdere groei van de Filmolux Group. Deze zal onze verkoopactiviteiten en het product versterken.”

Netra en Neschen Coating GmbH werken overigens al sinds 1990 samen.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.