Signnieuws

Neschen legt zich steeds meer toe op gepersonaliseerde muurontwerpen voor winkelinrichting, privéwoningen, beursstands en meer.

Gepersonaliseerde muurontwerp van Neschen

Er is steeds meer vraag naar gepersonaliseerd interieurontwerp, zowel bij particuliere woningen als commerciële projecten. Voor interieurontwerpers, winkeliers en cabinebouwers zijn bedrukbare muurbekledingen een efficiënte en betaalbare manier om interieurs een opvallende afwerking te geven.

Korte termijn

Of het nu gaat om langdurig wandontwerp in hotels en andere interieurs of om kortetermijnpromotie op het tijdelijk verkooppunt – er zijn geschikte wandbekledingen voor elk doel. ‘High-tack’ wallpapers bieden krachtige zelfklevende formules, voor semi-permanente of permanente installaties. Voor campagnes op korte tot middellange termijn, bijvoorbeeld op het verkooppunt, zijn er producten die snel kunnen worden verwijderd zonder resten achter te laten.

Inkten

Afhankelijk van het product hebben de achtergronden texturen, net als gewone achtergronden, variërend van houtsnippers tot linnen. Wat de compatibele afdruktechnologieën betreft, biedt Neschen afdrukbare achtergronden voor bijna alle inkten, variërend van UV-uithardende inkten tot latex- en solventinkten. In de winkelinrichtingsindustrie scoren digitaal bedrukbare wandbekledingen niet alleen door hun veelzijdigheid: veel wandbekledingen zijn ideaal voor openbare ruimtes omdat ze afwasbaar, slijtvast en duurzaam zijn. Dit maakt ze ideaal voor gebieden met veel verkeer, zoals winkelcentra.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.