Signnieuws

Neschen heeft de Tsjechische fabrikant van lamineermachins Linus s.r.o. overgenomen. “Door de fusie is de ontwikkeling op lange termijn verzekert en tegelijkertijd biedt het klanten meer flexibiliteit”, stelt Neschen.

Een lamineermachine van Neschen.

Sinds 2015 werken Neschen en Linus s.r.o. al samen. Het Tsjechische bedrijf is de enige fabrikant van Neschen lamineermachines. In de afgelopen jaren is de samenwerking tussen beide partijen zo succesvol geweest dat Neschen Linus grootste en uiteindelijk zelfs enige klant werd.

Samenwerking

Jiri Mach Jr., CEO van Linus, en het Linus-team blijven bij het bedrijf en maken nu deel uit van de Neschen Group. Mach en Stephan Liegerer, hoofd technische diensten van Neschen, vormen de directie van Neschen s.r.o. “De samenwerking tussen Linus en Neschen heeft altijd uitstekend gewerkt, dus voor beide partijen is dit een zeer positieve ontwikkeling en we kijken er naar uit om verder te bouwen op deze uitstekende samenwerking”, zegt Liegerer.

Maatwerk

Voor klanten van Neschen betekent deze fusie dat het bedrijf nog sneller op hun verzoeken kan reageren. “Nu de lamineerbranche volledig in onze handen ligt, kunnen we snel reageren op de eisen van onze klanten. Het geeft ons ook de mogelijkheid om op verzoek maatwerkoplossingen te leveren”, zegt Kai Tittgemeyer, managing director van Neschen Coating GmbH. De locatie van het bedrijf blijft hetzelfde, met Neschen s.r.o. opererend vanuit Hradec Králové, Tsjechië. Neschen Coating GmbH maakt deel uit van de in München gevestigde Blue Cap Group.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.