Signnieuws

Neschen zet tijdens Fespa Global Print Expo in München zijn milieuvriendelijk grafisch productportfolio en lamineermachines in de kijker. “Het is voor ons belangrijk om te laten zien dat de keuze voor duurzaamheid en milieu niet betekent dat een product minder krachtig is. Er zijn hoogwaardige groene alternatieven”, aldus Richard Bachora, head of business unit graphics bij Neschen.

Daarnaast toont Neschen op Fespa zijn laminatoren, zoals de ColdLam 1650 laminator.

De ‘groene’ stand van Neschen is geïnspireerd op de natuur en de grondstoffen die worden gebruikt voor de vervaardiging van duurzame Neschen-producten. Bachora: “Zoals altijd hebben we een buitengewoon ontwerp ontwikkeld om onze producten aantrekkelijk te presenteren en we kijken er nu al naar uit om onze klanten en geïnteresseerde bezoekers te ontmoeten.”

‘Ultratransparant’

Neschen, de lage landen vertegenwoordigt door Filmolux Benelux, presenteert onder meer de op papier gebaseerde pvc-vrije en zelfklevende meubelfolie easySTYLE. Gloednieuw is de ultratransparante easy dot PET transparant L-UV folie voor gebruik op glas, bijvoorbeeld in etalages en deuren.

De afgelopen jaren heeft Neschen het easy dot-assortiment van zelfklevende drukfolies in verschillende polypropyleen- en polyestervarianten voor verschillende reclame- en vormgevingsdoeleinden op de markt gebracht. Deze folies scoren door hun lage ecologische voetafdruk.

Hal 2, stand D14.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.