Signnieuws

Op woensdag 9 december organiseert het NIDF nog een seminar over het maken van professionele fotoalbums. Een interessant programma voor wie alle ins en outs wil weten. Locatie: NIDF in Haarlem.

Datum: woensdag 9 december
Tijd: van 13:00 tot 17:00 uur;
Plaats: het NIDF in haarlem
K
osten: 65,- euro exclusief btw. 

Fotoalbums maken kan de fotograaf doen om zijn eigen werk te presenteren of te verkopen, maar het is ook mogelijk dat de fotograaf optreedt als bemiddelaar en bijvoorbeeld via zijn website aan zijn klanten de mogelijkheid biedt om zelf fotoalbums samen te stellen en te laten maken.
In beide gevallen heb je voor een deel met dezelfde technieken te maken, dit seminar probeert daar het een en ander van te laten zien.

Het NIDF seminar Professionele Fotoalbums Maken geeft inzicht in de creatieve mogelijkheden en kosten van software voor het samenstellen van albums. Ook wordt er ingegaan op de kwaliteit van de verschillende afdruk- en afwerkmogelijkheden, de verkoop van fotoalbums en de eisen die aan digitale bestanden gesteld dienen te worden.

In samenwerking met een aantal prominente fabrikanten en leveranciers krijg je niet alleen een theoretisch overzicht van alle mogelijkheden, maar wordt ook een groot aantal praktijkvoorbeelden getoond. Elke deelnemer ontvangt een aantal voorbeelden van succesvolle toepassingen plus gratis software om zelf fotoalbums samen te stellen en een eigen web-portal in te richten.

Aanmelden en meer informatie via www.nidfwebwinkel.nl
Betaling via iDeal wordt op prijs gesteld.

Bij P/f nummer 10 (vanaf begin december in de kiosk) een uitgebreide Albumprint Special van 32 pagina's.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.