Signnieuws

Robart International bestaat dit jaar 25 jaar. In dit jubileumjaar is het bedrijf verhuisd naar een nieuw adres in Zevenhuizen (ZH) en overgenomen door Robert Luik jr.

Robart International is in 1986 opgericht door Piet Luik, als leverancier van zelfklevend vinyl en snijmachines voor de sign- en grafische industrie. In de loop de tijd is de vinyl voor de Benelux afgesloten, maar zijn het aantal machines gegroeid. Verhuizing naar een grotere opslagruimte en kantoor was onontbeerlijk. Het bedrijf is dan ook blij en trots met een nieuwe, moderne locatie, 300 meter verderop.

Team
Robert Luik Jr. (Algemeen Directeur) heeft onlangs alle organisatorische taken binnen het bedrijf overgenomen. Jan Reijerkerk, die vanaf de start in 1986 met een korte onderbreking voor Robart International werkt, zal Luik jr. assisteren. Piet Luik sr. zal zich in de functie van directeur uitsluitend bezighouden met productontwikkeling voor de signindustrie en contacten met bestaande en nieuwe relaties.

Uitbreiding
Robart International heeft plannen om het productengamma verder uit te breiden. Hiermee hoopt de firma een breder pakket aan te bieden aan de in 25 jaar opgebouwde relaties
in 90 verschillende landen.

Het nieuwe adres is:
Robart International bv
Nijverheidscentrum 40
NL-2761 JP Zevenhuizen ZH

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.