Signnieuws

Het duurt nog even, maar de organisatie van Print4All in Fiera Milano meldt dat het aftellen voor de editie op 27 tot en met 30 mei 2025 is begonnen. Deze vakbeurs voor de printwereld heeft een nieuw beeldmerk.

Georganiseerd door Fiera Milano en gepromoot door Argi en Acimga – de twee toonaangevende Italiaanse verenigingen in de print- en convertingsector – bevestigt Print4All zijn identiteit als een geïntegreerd platform voor de printwereld en zijn professionals. De tentoonstelling biedt het beste op het gebied van print-, conversie- en afwerkingsinnovatie voor alle industrietakken, aldus de organisatie, van grafische vormgeving tot verkoop, van verpakking tot industrieel.

Sleutelwoorden

Volgens de organisatie zijn drie sleutelwoorden voor de editie van 2025: Convergence, Experience en Networking. Deze woorden vatten de identiteit van de beurs samen: een business opportunity waar internationale vraag en aanbod elkaar ontmoeten, een kennisreferentiepunt waar je de antwoorden vindt op alle markt- en technologiegerelateerde vragen, en een systeemevent ten dienste van de relevante community .

Nieuw beeldmerk

Om de spirit van de komende editie beter weer te geven, heeft Print4All gekozen voor een nieuw beeldmerk. De organisatie zegt zelf over de nieuwe visual: ‘Het beeld, een allegorie van de printwereld en zijn evolutie door de eeuwen heen, bevat drie kleurenpaletten en drie iconen die drie verschillende, maar gelijktijdig voorkomende dimensies identificeren bij Print4All – machines, media en innovatie – en die samenkomen om een uniek beeld te creëren met een sterke chromatische en figuratieve impact.’

Dit beeld laat dus ruimte voor interpretatie en zorgt tegelijkertijd voor duidelijkheid. “Niet je gewone Printing Af(fair)”. De boodschap, een knipoog naar internationale spelers, met een woordspeling tussen haakjes, herinnert ons eraan dat de beurs (fair) een onnavolgbaar zakelijk evenement (affair) is.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.