Signnieuws

Nieuw geveldoek bij NAC

Met de onthulling van een groot spandoek op de gevel van het Rat Verlegh Stadion in Breda, ging de eerste thuiswedstrijd van NAC onlangs van start.

In 2014 werd voor de eerste keer een gigantisch doek aan het stadion gehangen. Dat bleek een imposante trekpleister, voordat het een aantal maanden na de onthulling door een storm werd geveld. Dankzij hoofdsponsor CM is de gevel nu weer voorzien van een nieuw doek.

42 bij 6 meter

Het spandoek van 42 bij 6 meter is geplaatst in een frame boven de hoofdingang van het Rat Verleghstadion. Op het doek staan acht NAC-spelers met achter zich de supporters, het stadion en de boodschap Welkom thuis. Het ontwerp is gemaakt door Erik Tode van Reclamebureau Batucada. De portretfoto’s op het doek zijn van de hand Maurice van der Steen. Het doek is geproduceerd door EuroPromoTextiel.

EuroPromoTextiel

“Wij zijn er trots op dat wij dit mega grote spandoek, in opdracht van NAC en hoofdsponsor CM, mochten leveren”, stelt Winny Bogers van EuroPromoTextiel op de gelijknamige website.

Bij de creatie en het materiaal van het doek is rekening gehouden met het logo dat aan de gevel van het stadion prijkt. ’s Avonds schijnt het logo van NAC door het doek heen en neemt een prominente plek in.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *