Signnieuws

Een team Nederlandse signmakers heeft een nieuw Guinness World Record Fastest Carwrap gevestigd. Dit gebeurde woensdag 25 april ter opluistering van de officiële opening van het nieuwe Customer Technical Center van 3M in België.

Een zwarte Tesla Model X werd volledig (inclusief dak) in 37 minuten en 39,07 seconden wit gewrapt met 3M 1080 Satin White door acht ervaren, professionele carwrappers. De 3M Preferred Car Wrappers waren afkomstig van Reclamebeesten uit Etten-Leur, Van der Pol Premium Signmakers uit Barendrecht en Wrapmyride.nl (Vermeulen & Vermeulen reclame) uit Nieuwkuijk. Het team werd bijgestaan door ‘time keeper/materialenman’ Wim Oostveen (Application Development Engineer 3M). Na afloop toonde hij zich bijzonder trots op ‘zijn’ team. “Supergaaf.”

Oud Pools record

De ‘time to beat’ stond op 39 minuten en 26,7 seconden. Dit officiële Guinness World Record werd op 23 mei 2015 gevestigd in Kraków, Polen, door een team Poolse 3M Endorsed Vehicle Graphics Installers. Toen ging het om een Audi A6 Limousine.

Customer Technical Center

De opening van het Customer Technical Center (CTC) van 3M en de recordpoging in het Belgische Zwijndrecht (vlakbij Antwerpen) werden onder andere bijgewoond door de Vlaamse Minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport.

“Het  CTC is met name bedoeld om onze klanten te trainen op het gebied van persoonlijke veiligheid”, legde Marina Fernhout-Mollemans, managing director van 3M Benelux, uit. 3M biedt, samen met de overheid en het bedrijfsleven, faciliteiten om het nieuwe adagium ‘een leven lang leren’ te kunnen waarmaken. Het CTC wordt ook gebruikt voor de training van het eigen personeel uit de naastgelegen fabrieken.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.