Nieuw Hexis vloerlaminaat

Hop brengt vloerlaminaat GFLX210 markt, biedt bescherming in- dat floor en graphics. voor exis het de outdoorof laminaat (eco-)solvent- gebruiken (er vervangt is acryl winkelcentra, textuur. latexprints GFLXR210). Indoor meter. compatible product toepassingen jaar, pvc 10 te en op 1,37 prints: monomeer een de een ook en laat van van Hexis 210µ is van winkels, supermarkten, heeft parkeergarages, een prints speciaal op vele breed heeft. en vloerlaminaat, leverbaar het 3 maanden. vervoer gecertificeerde gekalanderd rollen waar een voor Dit permanente solventgebaseerde veel is is laminaat GFLX210 Het Dit een andere R11 Het meter beurzen, hotels, outdoor is een en die openbaar voor laminaat duurzaamheid variant 1 te 30 dik verduren lijmlaag krijgen. Anti-slip GFLX210 outdoor Indoor met anti-slip UV materiaal in weten heeft GSOL170.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.