Signnieuws

Overhuys Verlichting is exposant op de Vakbeurs voor de Creatieve Industrie in de Evenementenhal te Hardenberg. Het bedrijf zal daar zijn nieuwe huismerk ‘Ledhuys…. Amsterdam Manufactured’ onder de aandacht brengen.

Het merendeel van deze armaturen wordt in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en getest. In samenwerking met officiële testinstituten worden specifieke tests uitgevoerd aangaande de warmteontwikkeling, lichtkleur en lichtbeeld van een armatuur. Zo kan Overhuys Verlichting altijd de juiste levensduur en efficiency garanderen. Het team is bezoekers graag van dienst met het geven van lichtadviezen en het beantwoorden van vragen over bijvoorbeeld de voordelen van de lange levensduur van de led armaturen in onderhoud- en materiaalkosten, over het dimmen en het dynamisch schakelen, en energiebesparing.

OX-signOX-sign

Overhuys Verlichting biedt een complete reeks ledstralers voor het uitlichten van zowel de kleinere reclameborden, banieren tot zuilen of als strijklicht langs muren/wanden. Door de ruime keuze in lengte, lichtkleur en toegepaste lenzen is er voor elke toepassing een straler als oplossing. Dankzij het toegepaste asymmetrische optiek in de OX-sign is deze zowel aanstralend als uitstralend toe te passen. Hierdoor is hetzelfde armatuur toe te passen om logo/uiting aan te lichten alsmede om een pand en omranding in het licht te zetten.

Ledhuys Beamer

De nieuwste intelligente stralers zijn snel te monteren om voortaan een billboard duurzaam en energiezuinig te verlichten. Met minder en diepliggende leds zijn met deze armaturen een zeer comfortabel lichtbeeld te krijgen. Door Ledhuys_beamerde programmatuur van de armaturen is elk gewenst lichtniveau, op elk tijdstip, in te stellen.

Daarnaast levert Overhuys Verlichting OX-street, beveiligingsverlichting voor parkeerplaatsen en gebouwen. Tevens toont het de nieuwste leds van GE & Osram, voorzien van een langwerpige lens voor meer licht met minder leds.

De Vakbeurs voor de Creatieve Industrie in Hardenberg vindt plaats van 11 tot en met 13 maart 2014.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.