Signnieuws

Voor Signseen wordt 2023 een bijzonder jaar. Het bedrijf uit Veenendaal verhuist dan naar een nieuw pand, dat momenteel op een steenworp afstand van het huidige onderkomen wordt neergezet. Bij deze frisse start hoort ook een nieuw logo, dat onlangs werd gepresenteerd.

Het nieuwe duurzame pand van Signseen zoals het er straks moet uitzien.

Meer voorraad, groter assortiment

Met het nieuwe onderkomen, dat twee keer zo groot is en drie keer zo veel volume heeft, onderstreept Signseen het doel om nog meer producten direct uit voorraad te kunnen leveren. “Daarnaast gaan we het assortiment verder uitbreiden zodat we iedere grafisch ondernemer, school, overheidsinstelling of producent altijd van de juiste apparatuur en materialen kunnen voorzien”, laat het bedrijf weten.

Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan het afbouwen van het nieuwe onderkomen van Signseen.

Moderne showroom

In het nieuwe onderkomen is ook plek voor een showroom, een centrum voor inspiratie, zoals Signseen het omschrijft. Er komt een sterke focus op het eindproduct. “Met een technische afdeling en trainingsruimte kunnen we onze klanten ook de beste aftersales garanderen.”

Nieuw logo

Signseen grijpt de verhuizing aan om ook het logo op te frissen. De verwachting is dat de verhuizing in het eerste kwartaal van 2023 plaatsvindt. Dan volgt ook een ‘grand opening’.

Het nieuwe logo van Signseen.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.