Signnieuws

Trotec Laser, fabrikant van lasersystemen, heeft een nieuw softwarepakket voor lasers ontwikkeld. De open BETA-versie van ‘Ruby’ is na drie jaar ontwikkelen uitgebracht.

Trotec Laser-software.

“De nieuwe lasersoftware wordt gekenmerkt door een eenvoudige en snelle workflow van idee tot product. Het platform garandeert een winstgevende verwerking van opdrachten en biedt de gebruikers een verbonden, web-based en door en door digitale set-up. Plus: Een geweldige gebruikersinterface”, aldus de uit Oostenrijk afkomstige fabrikant.

Volgende stap

“Trotec maakt het werk van elke lasergebruiker eenvoudiger, sneller en winstgevender. De basis hiervoor zijn onze vele innovaties sinds de oprichting van het bedrijf, meer dan 20 jaar geleden. Nu is het tijd om de volgende stap te zetten”, vertelt Dr. Andreas Penz, Managing Director van Trotec Laser GmbH enthousiast. “Ruby is niet alleen lasersoftware, Ruby is een platform dat garant staat voor een winstgevende verwerking van opdrachten. Dankzij een verbonden, web-based en door en door digitale set-up. Deze technologie zal voor lasergebruikers van ongeëvenaarde toegevoegde waarde zijn en zal een nieuwe standaard zetten.”

Andreas Penz – Trotec.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Duurzamer produceren?

Wilt u duurzamer produceren, maar weet u niet hoe te beginnen?
Volg onze online kennissessie 'Duurzaam omschakelen met verwisselbare media''.
Een initiatief van PIXIA B.V. i.s.m. Sign+ Magazine, Probo.nl en Van As.

Woensdag 26 mei | Deelname is gratis