Signnieuws

Trouw blijvend aan zijn motto ‘simly different’ presenteert Aslan een selectie nieuwe producten tijdens Fespa 2017 in Hamburg.

Bezoekers kunnen kennismaken met MirrorEffect AntiScratch Aslan SE 75, een hoge reflecterende, krasbestendige spiegeleffect folie. Daarnaast introduceert de fabrikant de Aslan FerroSoft range, drie nieuwe eenvoudig aan te brengen zelfklevende oplossingen voor het creëren van magnetische oppervlakken. Eentje voor printen, één voor combinatie met andere zelfklevende films en een pasklare whiteboard oplossing.

Floor graphics

Om digitaal te beprinten, toont Aslan nieuwe floor graphics met R9 classificatie. Hier kan direct op worden geprint en behoeft geen laminaat. Tevens  presenteert de fabrikant zijn glanzende en matte UltraTack films, die recent verkrijgbaar is met een grijze kleeflaag.

Voor unieke toepassingen op transparante oppervlaken wordt de RearProjection transparent Aslan RP 36 geïntroduceerd. Deze transparante film kan worden gebruikt in etalages, terwijl de producten achter het glas nog altijd zichtbaar zijn.

Aslan staat op Fespa in Hal A1, stand C77.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.