Signnieuws

Avery Dennison Graphics Solutions lanceert twee ranges voertuigfilms voor comfort, veiligheid en waardebescherming.

Zo zijn er drie nieuwe series binnen de Avery Dennison’s Automotive Window Film (AWF) range opgenomen, ontworpen voor creatieve voertuigrestyling alsook voor veiligheidsverbeteringen en het tegengaan van warmte en schittering

Protection Film

Een andere materiaalrange, Avery Dennison Supreme Protection Film XI (SPF-XI), is een self-healende folie ter bescherming van voertuigen tegen steenslag, insecten en weersomstandigheden.

Window films

Binnen het window film portfolio kan worden gekozen uit 17 materialen. Dit betekent dat elke gewenste esthetiek en niveau van lichttransmissie – van 6% tot optisch helder – kan worden gekozen.

De AWF Non-Reflective Films gebruiken nanotechnologie om hitte tegen te gaan, oftewel af te weren. Lichttransmissie varieert van 5-50%, met 99% UV-blok en tot 94% vermindering van de schittering.

De AWF Infrared Films houden warmtestraling tegen, terwijl zichtbaar licht wordt toegelaten en 99% van het UV-licht wordt geblokkeerd. Dankzij de hoge helderheid zijn de films geschikt voor montage op de voorruit.

En dan is er nog de AWF High-Performance Films portfolio, bestaande uit 12 films – elk verkrijgbaar in 3 breedtes. Er kan worden gekozen uit vier niveaus van lichttransmissie. Ook vallen veiligheidsfolies hieronder. In geval van glasbreuk is dan geen sprake van rondvliegend glas, de folie zorgt er juist voor dat het glas bij elkaar blijft.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.