Signnieuws

Delta Sign, leverancier van diverse signsystemen uit Leeuwarden, heeft haar nieuwe catalogus 2007/2008 gelanceerd. Alle hierin genoemde prijzen zijn per 1 september 2007 ingegaan. De catalogus is als insteker verspreid met het augustusnummer van het vakblad Sign+Silkscreen Magazine en natuurlijk verkrijgbaar via www.deltasign.com of info@deltasign.nl

In de catalogus worden onder andere de twee volgende nieuwe artikelen gepresenteerd. Artikel 414 is een aluminium parkeerbord bestaande uit twee staanders van 7 centimeter rond profiel inclusief afdekstrips en een tekstpaneel van 15 centimeter hoog en 40 centimeter breed. De lengte van de staanders is een meter.

Het andere artikel (461) is een aluminium makelaarsbord bestaande uit een staander van 7 centimeter profiel en heeft een lengte van 170 centimeter. Hierop wordt een dwarsbalk van 70 centimeter gemonteerd (profiel 4×3). Door middel van twee schroefogen ontstaat de mogelijkheid om deze opstelling te voorzien van een plaat. Het makelaarsbord is tevens voorzien van een bevestigingspunt ten behoeve van montage in de grond.

Relevante link: www.deltasign.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.