Signnieuws

Bij Multicopy Nederland is Maarten van der Velden in dienst getreden als commercieel directeur. Dat zorgt voor versterking van het management en een bredere aanpak van de commerciële strategie, aldus de directie.

Maarten van der Velden is de nieuwe commercieel directeur bij Multicopy

Van der Velden is sinds 2002 commercieel actief in sales en marketing. Door zijn functies bij NRC Media (als sales director) en bij Altavia Sumis (Director Business Development) heeft hij een ruime ervaring in commerciële strategie en met grote accounts.

Resultaatgericht

“We zijn blij met de komst van Maarten”, zegt algemeen directeur Annette Dales. ”Hij brengt veel nieuwe kennis in door zijn jarenlange ervaring met de executie van marketingcampagnes en commerciële strategie. Hij heeft een verfrissende kijk op de grafische communicatiemarkt en dat helpt ons verder in de transitie waarin we als Multicopy The Communication Company zitten. Vanuit zijn resultaatgerichte aanpak is Maarten de juiste sparringpartner voor onze franchisenemers, hun klanten en een versterking in het management van Multicopy.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.