Signnieuws

Canon Nederland heeft Mirjam de Groot benoemd tot Consultancy Services Manager Nederland. In deze functie wordt zij verantwoordelijk voor de uitrol van Canon Consultancy Services in Nederland.

Met deze nieuwe functie onderstreept Canon het grote belang dat de onderneming hecht aan het bieden van professionele consultancydiensten voor bedrijfsinformatie- en mediamanagement.

Met de introductie van het nieuwe bedrijfsonderdeel Canon Consultancy Services in oktober 2010, zette Canon een belangrijke stap in de Europese markt voor bedrijfsinformatie- en mediamanagement. Canon werkte samen met adviesbureau Accenture om de organisatie in het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Finland en Oostenrijk op de kaart te zetten. In fase 2 volgen zes andere Europese landen, waaronder Nederland. De nieuwe organisatie ondersteunt grote Europese ondernemingen bij het beheren van bedrijfsinformatie en media via verschillende kanalen.

De Groot gaat zich bij Canon Nederland richten op het positioneren van een aantal Informatie Management gerelateerde services in de Nederlandse markt. Ook is aan haar de taak om een sterk consultancy team te bouwen om de services structureel te kunnen gaan leveren aan de grotere organisaties in Nederland.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.